Samsung publică "din greșeală" clipul oficial de introducere al noului phablet Galaxy Note 9

1.575 ori
<b>Samsung publică "din greșeală" clipul oficial de introducere al noului phablet Galaxy Note 9</b>După ce în urmă cu doar câteva momente vă informam despre publicarea "din greșeală" a paginii de produs pentru Samsung Galaxy Note 9 în Noua Zeelandă, iată că acum mai descoperim o scăpare oficială. Aceasta constă într-un clip video

Au trecut doar câteva momente de la articolul în care Alex vă informa despre gafa Samsung Noua Zeelandă care a publicat preț de câteva momente pagina oficială a phablet-ului Galaxy Note 9, asta cu 6 zile înainte de debutul terminalului. Acum descoperim o altă scăpare la nivel oficial, o nouă "greșeală" a companiei sud-coreene care a postat întreg clipul de introducere al phablet-ului Note 9 pe YouTube.

Din câte am aflat, acest material video a stat online mai bine de 3-4 ore înainte de a fi retras de către companie. Totuși, clipul a fost salvat și astfel îl putem vedea și noi cu 6 zile înainte de prezentarea sa oficială. În cadrul său putem vedea noul telefon în toată splendoarea alături de stylus-ul S-Pen actualizat și de camera duală sub care se află scanner-ul de amprente.

Este confirmată pe această cale și varianta cu 512 GB de stocare flash și suportul pentru carduri microSD de până la 512 GB ce ne va aduce în total 1 TB de stocare pe device, iar un alt detaliu pe care Samsung pune accentul aici este bateria care va oferi o autonomie pentru o întreagă zi de muncă fără grija de a rămâne fără energie.

Acum după toate aceste scăpări, evenimentul de pe 9 august va reprezenta doar introducerea formală a dispozitivului și locul în care vor fi dezvăluite prețurile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×