Samsung ar putea lansa un kit de accesorii Value Pack pentru Galaxy Note 9; Vedem fotografii cu acesta

1.189 ori
<b>Samsung ar putea lansa un kit de accesorii Value Pack pentru Galaxy Note 9; Vedem fotografii cu acesta</b>Doar două zile au mai rămas până la debutul lui Galaxy Note 9 și cum era de așteptat scăpările continuă. Astăzi de exemplu putem arunca o privire asupra kitului de accesorii Value Pack asociat noului phablet, pachet care include o serie

Chiar și în ultimele zile rămase până la debutul lui Galaxy Note 9 scăpările continuă, astăzi sosind online fotografii ale kitului de accesorii Value Pack pe care Samsung l-ar putea pune în vânzare alături de telefon. Există și posibilitatea ca acest pachet pe care îl vedem aici să fie adresat doar site-urilor de profil care primesc smartphone-ul la recenzie alături de accesoriile de față, așa numitele kit-uri de review.

Value Pack Galaxy Note 9

Printre accesoriile oferite aici avem o husă spate pentru telefon, un încărcător auto (probabil cu suport Quick Charge), o pereche de căști wireless AKG, un cablu de date, cât și un obiect misterios semnat 3M. Până când ne convingem dacă Samsung va pune sau nu în vânzare un asemenea kit și pentru publicul de rând (pe lângă bloggeri), vă amintim că la precomandă se anunță cadouri interesante.

Chiar ieri am aflat că în SUA clienții vor putea alege dintre o pereche de căști AKG sau un pachet de gaming Fortnite, în vreme ce în alte regiuni se vor oferi chiar televizoare cadou la comanda în avans dispozitivului. La un moment dat se vehicula că în unele țări Samsung va oferi încărcător wirelss cadou la precomandă, sau smartwatch chiar.

Așteptăm cu mare interes să aflăm ce surpriză ne pregătește Samsung România pentru programul de precomenzi. Aflați și că trimisul nostru la evenimentul de lansare Note 9 din New York și anume Gabriel Bobon, a plecat spre destinație în această dimineață!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×