LeEco Le Pro 4 apare într-o randare cu iz oficial; se face aluzie la asistentul virtual LeEco

942 ori
<b>LeEco Le Pro 4 apare într-o randare cu iz oficial; se face aluzie la asistentul virtual LeEco</b>Și LeEco ne pregătește lansarea de noi smartphone-uri în perioada următoare, un asemenea device fiind numit Le Pro 4. Acesta va sosi cu o cameră foto duală la pachet și ne va oferi în mare un design similar produselor anterior lansate de către compania

În ciuda problemelor pe care LeEco le are în acest moment, dezvoltarea de noi smartphone-uri continuă - un viitor dispozitiv fiind numit Le Pro 4 pe care astăzi îl vedem într-o randare cu iz oficial. Cu toate că această imagine de mai jos indică numele Le Pro 3, știm cu toții că acest model a fost lansat oficial cu ceva timp în urmă, mai precis în luna septembrie a anului trecut.

LeEco Le Pro 4

Revenind la modelul succesor, vedem încă o dată reprezentată aici camera foto duală cu design ciudat, corpul complet metalic și scanner-ul de amprente de pe spate ce acum adoptă o formă circulară. Un alt detaliu menționat aici este acela că telefonul ar urma să sosească cu un asistent vocal propriu la pachet, unul care cel mai probabil va fi disponibil doar în limba chineză.

Ca dotări hardware, se așteaptă ca acest produs să vină la pachet cu display QHD de 5.7 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 821 și cu 4 sau 6 GB memorie RAM. Vom avea o cameră duală compusă din 2 senzori de 13 megapixeli, o baterie de 4000 mAh și o cameră selfie de 16 megapixeli. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×