Motorola Moto X4 este prezentat într-o randare oficială; avem o nuanță arătoasă de albastru electric

1.229 ori
<b>Motorola Moto X4 este prezentat într-o randare oficială; avem o nuanță arătoasă de albastru electric</b>Tocmai ce am aflat astăzi faptul că Motorola urmează a lansa smartphone-ul Moto X4 pe data de 24 august, la doar o zi distanță de la marele debut al lui Galaxy Note 8. Acum pe seară sosește și una dintre cele mai detaliate randări ale telefonului

Astăzi am aflat că Motorola Moto X4 va fi lansat oficial pe data de 24 august, telefon cu design premium și dotări din zona upper mid-range. Continuă între timp leak-urile și vedem prin intermediul celor de la AndroidAuthority una dintre cele mai detaliate imagini ale telefonului de până acum. Aici ne sunt prezentate două variante de culoare, una dintre acestea fiind o nuanță de albastru electric tare arătoasă.

Moto X4

Publicația tech are și detalii despre dotările tehnice, astfel că telefonul urmează a sosi cu procesor Qualcomm Snapdragon 630 și cu o baterie de 3000 mAh ce beneficiază de suport pentru tehnologia de încărcare rapidă TurboCharging. Se oferă și certificare IP68 pentru rezistență la afpă și praf, o cameră frontală de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 și un scanner de amprente plasat frontal.

În spate se află camera duală cu senzor principal de 12 megapixeli (deschidere f/2.0, dual autofocus) și senzor secundar de 8 megapixeli (deschidere f/2.2, lentile wide 120 grade). În regiuni precum America de Nord, Europa și America Latină va debuta o variantă cu 3 GB RAM și 32 GB stocare, în vreme ce regiunea Asia Pacific va primi modelul superior cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare flash.

Prețul vehiculat pentru varianta cu 3 GB RAM este de 350 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×