Samsung afirmă că nu va comercializa telefoane flexibile înainte de 2019

1.182 ori
<b>Samsung afirmă că nu va comercializa telefoane flexibile înainte de 2019</b>În mediul online își fac apariția tot soiul de zvonuri, iar multe dintre ele fac referire și la telefoanele flexibile. Se vehiculează că sud-coreenii de la Samsung ar urma să aducă la vânzare un asemenea terminal chiar în acest an, dar se pare că lucurile

Chiar dacă zvonurile susțin că Samsung ar fi prezentat prototipuri de telefoane flexibile Galaxy X în spatele uşilor închise la MWC 2017, nu suntem chiar aproape de debutul unui astfel de terminal. Astfel, aflăm chiar de la Samsung că telefoanele flexibile vor veni de abia în 2019.

Oficialii companiei sud coreene au confirmat acest lucru la Display TechSalon, eveniment organizat în Seoul. Acolo a participat inginerul principal Samsung Display, Kim Tae-woong, care a făcut această declaraţie. Motivul pentru sosirea târzie a noului format de terminal e faptul că ecranele cu muchii înguste se vând bine acum şi Samsung are timp suficient să îşi dezvolte noul format de display.

Tehnologia ar trebui să fie matură în jurul anului 2019. Atunci când va încetini cererea de telefoane cu ecran îngust, va reacţiona şi Samsung, prezentând ecranele flexibile drept următorul pas în evoluţie. Reprezentantul Samsung a mai declarat pentru Korea Herald că există şi câteva dificultăţi tehnice legate de ecranul flexibil, care vor trebui rezolvate înainte de comercializare.

Primul pas în rollout va fi de a lansa terminale care se îndoaie pe o singură parte, urmate de unele care se îndoaie pe ambele părţi. Ce mi se pare bizar e că au trecut deja câţiva ani de când am văzut ultimul prototip în fotografii hands on, semn că Samsung tine cu dinţii de tehnologiile din laborator. Leak-uri ar putea totuşi avea loc spre final de an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×