LeEco primeşte o finanţare de 2.2 miliarde de dolari, evitând falimentul deocamdată

1.664 ori
<b>LeEco primeşte o finanţare de 2.2 miliarde de dolari, evitând falimentul deocamdată</b>În ultimele luni am auzit numai veşti proaste legate de compania LeEco, care a tot fost dată drept falimentară de presă şi sursele apropiate, deşi tocmai s-a extins în SUA. Se pare că că firma a scăpat deocamdată de probleme, primind o finanţare de 2.2..

În ultimele luni am auzit numai veşti proaste legate de compania LeEco, care a tot fost dată drept falimentară de presă şi sursele apropiate, deşi tocmai s-a extins în SUA. Se pare că că firma a scăpat deocamdată de probleme, primind o finanţare de 2.2 miliarde de dolari.

LeEco este o entitate care se ocupă cu numeroase tipuri de produse şi servicii, pornind la drum cu streaming video şi lansând apoi smartphone-uri, ba chiar şi automobile electrice şi biciclete şi televizoare după ce a preluat brandul Vizio. Creşterea sa prea rapidă a făcut ca miliardarii din spatele său să rămână fără bani, iar CEO-ul şi-a scăzut salariul la doar 1 yuan, adică 0.14 dolari.

De LeEco depinde şi Faraday Future, producător de maşini electrice care nu şi-a onorat plăţile către partenerii din Nevada, care îi construiau fabrica. Revenind la investiţia salvatoare, Sunoco China Holdings, un dezvoltator imobiliar este cel care a contribuit cu fonduri, pe lângă o investiţie separată pentru un proiect self driving al firmei.

Cu acest influx de cash ar putea fi reluate planurile de extindere spre India, care au fost puse în standby în ultima vreme. Sunoco va primi o cotă de 33.5% în segmentul Smart TV de la LeEco şi de 15% în zona legată de filme şi conţinut video. Va fi totuşi de ajuns pentru a salva acest conglomerat cu ambiţii mari? Vom afla până la final de an.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×