Directorul Google, Eric Schmidt surprins folosind un iPhone în public

2.631 ori
<b>Directorul Google, Eric Schmidt surprins folosind un iPhone în public</b>Am mai văzut cazuri ale unor oficiali ai unor companii care folosesc produse ale rivalilor, uneori chiar reprezentanţi ai unui brand călcând strâmb deşi era vorba de celebrităţi plătite să folosească un BlackBerry spre exemplu, dar care postau de pe..

Am mai văzut cazuri ale unor oficiali ai unor companii care folosesc produse ale rivalilor, uneori chiar reprezentanţi ai unui brand călcând strâmb deşi era vorba de celebrităţi plătite să folosească un BlackBerry spre exemplu, dar care postau de pe iPhone. De această dată îl vedem pe Eric Schmidt, fost CEO Google, actual director Alphabet/Google, surprins cu un iPhone în mână.

Oficialul se află în Coreea de Sud pentru a asista la un duel în jocul Go dintre cel mai bun jucător din lume şi AI-ul Google. Schmidt a făcut fotografii la faţa locului, folosind ceea ce pare a fi un iPhone 6 sau 6s. Apoi el pare a fi trimis imaginile unui prieten, dacă ne luăm după cadrele apărute pe web. Mulţi se aşteptau să vadă în mâna sa un telefon Google Pixel poate sau în principiu orice altceva numai iPhone nu.

Directorul Google, Eric Schmidt surprins folosind un iPhone în public

Nu e un caz singular, pentru că şi creierul Windows Phone, Joe Belfiore a postat tweeturi de pe iPhone de multe ori, în vreme ce Steve Wozniak, cofondator Apple era mare utilizator de terminale Windows şi a avut şi multe handset-uri Android. Trebuie totuşi remarcat că înainte de a fi oficiali de vârf la companii tech mari, unii dintre aceşti oameni sunt şi geeks şi nerds şi vor să aibă cele mai noi "jucării" de pe piaţă. Evident că au deţinut cu toţii măcar un iPhone şi nu vedem nici o ruşine în acest lucru.

Totuşi a te afişa cu un produs rival la un eveniment oficial e ceva mai ciudat şi cu siguranţă Apple va face o aluzie în reţelele de socializare pe această temă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×