Lenovo ar putea depune o ofertă pentru achiziționarea companiei canadiene BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.167 ori
<b>Lenovo ar putea depune o ofertă pentru achiziționarea companiei canadiene BlackBerry</b>Prin intermediul unui raport realizat de către Benzinga, o companie din mediul financiar ce oferă date exclusive direct prin intermediul experților din industrie și a analiștilor de pe piață, aflăm că grupul chinez Lenovo ar putea depune în...

Prin intermediul unui raport realizat de către Benzinga, o companie din mediul financiar ce oferă date exclusive direct prin intermediul experților din industrie și a analiștilor de pe piață, aflăm că grupul chinez Lenovo ar putea depune în această săptămână o ofertă pentru achiziționarea companiei canadiene BlackBerry.

Potrivit surselor care au trimis această informație către compania financiară mai sus citată, se pare că Lenovo va depune inițial o ofertă de 15$ pe acțiune, fiind dispuși să negocieze până la suma de maxim 18$ pe acțiune. Din câte bine știm, în acest moment, Lenovo mai deține și o altă companie producătoare de terminale mobile, și anume Motorola.

Revenind la planurile Lenovo, aflăm că un purtător de cuvând BlackBerry a declarat faptul că aceste zvonuri și speculații nu vor fi comentate de către companie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la sfârșitul acestei luni, și dacă într-adevăr Lenovo are de gând să facă o astfel de ofertă companiei canadiene.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×