Digi Mobil anunță extraopțiunea Amici 800 disponibilă pentru românii stabiliți În Italia

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 2.377 ori
<b>Digi Mobil anunță extraopțiunea Amici 800 disponibilă pentru românii stabiliți În Italia</b>în cursul acestei zile, operatorul Digi Mobil a anunțat lansarea unei noi extraopțiuni pentru clienții pre-paid, aceasta fiind destinată pentru românii stabiliți în Italia. Astfel, această categorie de public va beneficia de opțiunea Amici 800...

în cursul acestei zile, operatorul Digi Mobil a anunțat lansarea unei noi extraopțiuni pentru clienții pre-paid, aceasta fiind destinată pentru românii stabiliți în Italia. Astfel, această categorie de public va beneficia de opțiunea Amici 800 prin care primesc 800 minute către rețele naționale și internaționale către 42 de țări.

Aflăm că extraopțiunea în cauză poate fi activată de către clienții din Italia ce dețin o cartelă prepaid Digi Mobil, costul lunar al acesteia fiind de 15 euro. Totodată, la activarea acestei extraopțiuni, clienții vor primi bonus 2000 minute către rețeaua Digi din Italia, România, Spania și fix Digi Tel România.

De asemenea, bonusul mai include și 100 sms-uri doar în rețeaua Digi din Italia, România și Spania, acestea fiind disponibile 30 zile de la data activării extraopțiunii. Mai sus puteți vedea și un nou clip publicitar din campania “Interzis în Belgravistan”, în al cărui rol principal se află actrița de origine română stabilită în Italia, Catrinel Menghia.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×