Lenovo Do Tour 2011 - experiența Mobilissimo la caravana Lenovo de la Băneasa Mall: tablete, laptopuri și antren (Video)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.782 ori
<b>Lenovo Do Tour 2011 - experiența Mobilissimo la caravana Lenovo de la Băneasa Mall: tablete, laptopuri și antren (Video)</b>Pe 23 și 24 septembrie caravana Lenovo Do Tour a ajuns la București în cadrul turneului sau european de promovare a produselor companiei. Cu această ocazie, Mobilissimo.ro si Tablet-News.com s-au prezentat la Băneasa Mall pe 24 septembrie, pentru a...

Pe 23 și 24 septembrie caravana Lenovo Do Tour a ajuns la București în cadrul turneului sau european de promovare a produselor companiei. Cu această ocazie, Mobilissimo.ro si Tablet-News.com s-au prezentat la Băneasa Mall pe 24 septembrie, pentru a arunca o privire asupra tabletelor și laptopurilor Lenovo expuse în camionul uriaș al caravanei.

Din start a fost ușor de remarcat unde anume se desfășura evenimentul din parcarea Băneasa Mall: în zona cu volumul cel mai ridicat la muzică și unde CRBL și Țuțu, câștigătorul Romanii au Talent făceau atmosfera. Am ajuns fix în mijlocul unui concurs de Guitar Hero, moderat de CRBL și pe care îl puteți vedea și în clipul de mai jos.

Apoi, după ce am observat un cort unde aveau loc concursuri de FIFA și un grafitti cu numele Lenovo, am purces către camionul unde se aflau bunătățile: tabletele Lenovo IdeaPad, ThinkPad, laptopuri și multe altele. Angajații Lenovo au fost foarte amabili, dar nu foarte informați cu privire la specificațiile device-urilor, dar noroc că acestea erau afișate pe pliantele din zonă. La capitolul software a trebuit să aproximez din experienta personală și ceea ce se vedea pe ecran.

Lenovo Do Tour 2011

în fine, am luat contact imediat cu cele două tablete expuse, deși am auzit că de fapt ar fi fost 3, dar am remarcat doar modelul Lenovo IdeaPad K1 și ThinkPad. Din păcate vremea și faptul că expoziția era practic în aer liber ne-au jucat feste, efectul de glare făcându-se simțit pe ecranele tabletelor. Totuși, am putut vedea că Lenovo IdeaPad K1 este o tabletă Honeycomb cu personalizare software intensă, destul de grea și de groasă față de rivali, dar per total un device plăcut. Dacă își justifica prețul de aproximativ 2000 de lei rămâne de văzut... Avem și un magazin de aplicații specific Lenovo și câteva widgeturi speciale, in special pentru socializare și playback media.

Tableta ThinkPad este o altă poveste, fiind un model gros, cu port full USB, stylus atașat și softuri speciale pentru acesta, plus recunoaștere a textului. Acesta este un device business cu slot SIM și aici lucrurile stau total altfel față de IdeaPad, astfel că produsul se diferențiază clar de alte device-uri cu Android 3.x. Mai departe am remarcat un laptop Lenovo Thinkpad x220T, un convertibil care poate deveni tableta prin răsucirea ecranului.

De asemenea un alt model Thinkpad era supus unui test de anduranța, fiind închis și deschis de 40.000 de ori și asta fără a avea probleme, dupa cum se vede in acest clip:

Am mai remarcat și un raft special amenajat pentru netbook-uri Lenovo din seria Fashion, pe roz, cu motive florale și alte asemenea de de carcase împodobite. Mi-a facut cu ochiul și un sistem alb glossy All în One de la Lenovo care m-a făcut să uit de produsele similare Apple, cel puțin pentru moment.

Lenovo Do Tour 2011

Turul standului Lenovo s-a încheiat cu o privire de ansamblu și cu public de toate vârstele vizitând camionul Lenovo și proband tabletele. Aveți o galerie foto mai jos, numeroase clipuri video, astfel că veți trăi alături de noi experiența de ieri. Rețineți că vom posta în curând impresii detaliate despre aceste tablete, pentru că sunt sigur că sunteți curioși.

galerie foto

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×