Uriașul HTC Runnymede Își face apariția Într-un prim clip hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.685 ori
<b>Uriașul HTC Runnymede Își face apariția Într-un prim clip hands on (Video)</b>HTC Titan, telefonul WP7 care a impresionat prin ecranul de 4.7 inchi are un frate geamăn cu Android pe nume Runnymede. Se pare că HTC Runnymede nu mai este acum doar subiect de scurgeri de informații, deoarece el a fost surprins de o cameră în...

HTC Titan, telefonul WP7 care a impresionat prin ecranul de 4.7 inchi are un frate geamăn cu Android pe nume Runnymede. Se pare că HTC Runnymede nu mai este acum doar subiect de scurgeri de informații, deoarece el a fost surprins de o cameră în acțiune, după cum se vede mai jos.

Avem aici de-a face cu un terminal cu procesor single core de 1.5 GHz, cu un display WVGA de 4.7 inchi și 768 MB RAM. Duse sunt vremurile când ne făceam griji în legătură cu memoria internă a HTC-urilor, astfel că taiwanezii au fost generoși cu cei 16 GB spațiu de stocare. în cele din urmă, aflați că HTC Runnymede vine cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli, cu rol ed webcam și o cameră principală de 8 megapixeli, în partea din spate.

Telefonul rulează Android 2.3.4 Gingerbread și vine cu interfața HTC Sense 3.5, cea mai nouă generație dezvoltată de către HTC. Zvonurile afirmă că vom vedea acest handset pe piața rebranduit drept HTC Bass și sosind la pachet cu o pereche de căști Beats by Dr. Dre. De remarcat aici și carcasa glossy albă a acestui device, poate mai puțin atractiv decât cea mată a lui ChaCha sau Radar.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×