Lenovo Motorola Moto G4 Unboxing: strictul necesar la nivel de accesorii, un model fără mofturi (Video)

2.031 ori
<b>Lenovo Motorola Moto G4 Unboxing: strictul necesar la nivel de accesorii, un model fără mofturi (Video)</b>Dacă tot se promovează brandul Moto G în România prin deviza "fără mofturi", am cam început să înţelegem de unde vine ideea. Am scos din cutie mai jos telefonul Lenovo Motorola Moto G4, pe care îl găsiţi la Orange România la preţul de 209 euro fără..

Dacă tot se promovează brandul Moto G în România prin deviza "fără mofturi", am cam început să înţelegem de unde vine ideea. Am scos din cutie mai jos telefonul Lenovo Motorola Moto G4, pe care îl găsiţi la Orange România la preţul de 209 euro fără abonament, sau 119 euro cu abonament.

Continutul cutiei lui Lenovo Moto G4

Lipsa de mofturi înseamnă şi lipsa de accesorii aici, cel puţin în varianta primită de noi, dar şi lipsa de bloatware sau extra opţiuni pentru cameră. Totul e simplu, minimalist şi fără bătăi de cap. Acest model a debutat in România pe 17 august, într-un eveniment la care am participat şi de unde v-am adus şi un hands on cu Moto G4 şi G4 Plus.

Lenovo Moto G4 scos din cutie

Noi avem în teste versiunea standard, G4, care aduce la pachet doar un încărcător cu cablu USB integrat şi manualul. Nici urmă de căşti sau cablu USB, iar terminalul vine cu două slot-uri micro SIM şi unul microSD, accesibile odată ce capacul spate e înlăturat. Bateria de 3000 mAh nu poate fi scoasă, iar handsetul e destul de comod şi are măsuri rezonabile pentru un device de 5.5 inch: 7.9 mm în grosime şi greutate de 155 grame.

Vine cu procesor Snapdragon 617, 2 GB RAM, camera de 13 MP în spate şi frontală de 5 MP, dar şi un ecran Full HD de 5.5 inch şi 16 GB stocare. Android 6 Marshmallow e oferit ca OS aici, fără bloatware şi avem parte şi de 4G LTE. Revenim cât de curând cu o recenzie, pentru a vedea dacă găsim sau nu mofturi acestui device.

Prețul actualizat al lui Lenovo Moto G4 îl puteți afla de aici.

Lenovo Moto G4 Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×