Motorola isi inchide fabrica din Singapore si muta productia... poate si in Romania?

1.305 ori
<b>Motorola isi inchide fabrica din Singapore si muta productia... poate si in Romania?</b>Motorola a anuntat oficial ca va inchide fabrica sa din Singapore, care produce handseturi, disponibilizand cu aceasta ocazie 700 de angajati. Vestea vine pe fondul crizei "iconului" tehnologic american, care s-a despartit recent in 2 segmente. Un...

Motorola a anuntat oficial ca va inchide fabrica sa din Singapore, care produce handseturi, disponibilizand cu aceasta ocazie 700 de angajati. Vestea vine pe fondul crizei "iconului" tehnologic american, care s-a despartit recent in 2 segmente.

Un purtator de cuvant al companiei a afirmat ca inchiderea fabricii face parte dintr-un program global, prin care sunt reduse costurile anuale cu 500 de milioane de dolari. Motorola isi va pastra sediile din regiunea Asia-Pacific si centrul sau de Cercetare si Dezvoltare din Singapore, mentioneaza oficialii. Producatorul american isi va scadea productia in cel de-al doilea trimestru fiscal al acestui an si va inchide unele dintre centrele sale de productie si distributie pana la finalul anului.

Procesul de productie va fi transferat catre fabricile regionale din Tianjin, China si restul locatiilor utilizate de Motorola la nivel global. In aceste conditii este justiticat sa speram ca vom vedea o fabrica Motorola si in Romania, dar fara a avea parte de proteste marca Bochum, venite de aceasta data pe filiera asiatica. Evident, o astfel de initiativa este deocamdata o speculatie, dar un lucru este sigur: procesul de revenire a companiei Motorola va dura destul de multi ani si va dura si mai mult pana ce "Moto" ii va depasi pe cei de la Samsung din nou, in topul producatorilor de telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×