Lenovo S5 primeşte încă un teaser; Va veni cu un ecran 18:9, cameră duală în spate

742 ori
<b>Lenovo S5 primeşte încă un teaser; Va veni cu un ecran 18:9, cameră duală în spate</b>Firma chineză Lenovo are în plan introducerea unui nou smartphone mid-range pe piața din China, model ce va fi cunoscut sub denumirea de Lenovo S5. Acesta a bifat astăzi încă un material teaser ce confirmă prezența ecranului cu aspect

Săptămâna trecută ne declaram oarecum surprinşi că Lenovo încă mai produce telefoane sub brand propriu, atunci când apăreau teasere pentru noul model Lenovo S5. Acum acelaşi terminal reapare într-un teaser la pachet cu alte detalii despre el.

Ştiam că e pregătit pentru un debut pe 20 martie, iar acum telefonul cu baterie ultra generoasă de 6000 mAh ar avea şi un ecran cu aspect 18:9. Are corp metalic unibody, o nuanţă de roşu aprins pentru carcasă și o cameră duală în spate cu suport pentru captura Bokeh. Avem şi Face Unlock la pachet, iar noul teaser vine de la Chang Cheng, oficialul Lenovo care confirmase de altfel săptămâna trecută lansarea telefonului.

Acelaşi Cheng a menţionat şi un "smart engine" pe bază de AI, care va debuta pe Lenovo S5, dar nu îi cunoaştem funcţionalitatea încă. Lenovo S5 a fost împins în faţă de teasere ca o alternativă superioară la Xiaomi Redmi Note 5, iar zvonurile afirmă că va avea un procesor Snapdragon superior lui S625 şi cel puţin 4 GB RAM. Judecând după profilul din teaser, nu pare să aducă vreun decupaj în ecran, deci măcar la acest capitol am scăpat.

Mă aștept și la un nou “Z UI” aplicat peste Oreo. Să fie o aluzie la gama Zuk oare? 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×