Lenovo K900 disponibil În curând și Într-o versiune portocalie (daylight orange)

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 2.346 ori
<b>Lenovo K900 disponibil În curând și Într-o versiune portocalie (daylight orange)</b>Phabletul Lenovo K900 a fost unul dintre terminalele pe care le-am apreciat cel mai mult la MWC 2013, datorită carcasei sale metalice subțiri și a lookului elegant. Acest device este și destul de puternic, având un procesor Intel Clover Trail+ dual...

Phabletul Lenovo K900 a fost unul dintre terminalele pe care le-am apreciat cel mai mult la MWC 2013, datorită carcasei sale metalice subțiri și a lookului elegant. Acest device este și destul de puternic, având un procesor Intel Clover Trail+ dual core la interior, care se bate de la egal cu quad core-urile de pe piață.

Ei bine, se pare că acum acest device a primit o versiune de culoare portocalie, pe lângă cea standard gri. Lenovo va lansa varianta de culoare "daylight orange" în data de 18 iulie, adică mâine. Până acum terminalul era disponibil pe argintiu/gri și negru, iar compania din spatele său afirmă că noua nuanță este destinată publicului feminin.

Lenovo K900

Vă reamintesc că acest model vine cu un display Full HD de 5.5 inch, un procesor dual core Intel de 2 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli cu deschidere F1.8. Cel mai interesant aspect al acestui handset este grosimea sa, de doar 6.9 mm și mai trebuie menționat și că acest model rulează Android 4.2 și dispune de o baterie de 2500 mAh.

Lenovo K900 orange

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×