Nokia Lumia 625 ajunge pe web, vine cu cel mai mare ecran de pe un Lumia de până acum

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.209 ori
<b>Nokia Lumia 625 ajunge pe web, vine cu cel mai mare ecran de pe un Lumia de până acum</b>De la Nokia EOS ne așteptam să facă saltul la o diagonală mai mare, dar produsul final, Lumia 1020 a rămas la 4.5 inch. Ei bine, iată că pragul e trecut de un model care sună mai degrabă a midrange, Nokia Lumia 625, care tocmai a ajuns pe web în...

De la Nokia EOS ne așteptam să facă saltul la o diagonală mai mare, dar produsul final, Lumia 1020 a rămas la 4.5 inch. Ei bine, iată că pragul e trecut de un model care sună mai degrabă a midrange, Nokia Lumia 625, care tocmai a ajuns pe web în China.

E vorba despre un handset cu ecran de 4.7 inch și suport LTE. Surse apropiate de Nokia au confirmat pentru The Verge că telefonul va fi unul dintre cele mai mari și cele mai ieftine modele Lumia. Numele său de cod este Max, iar handsetul a primit deja certificarea pentru Asia. Se vehiculează și un preț de 325 de dolari și o varietate de culori pentru carcasa.

Nokia Lumia 625

Lumia 625 vine cu un ecran de 4.7 inch, cu suport pentru o rezoluție de 800 x 480 pixeli și este dotat cu un procesor dual core de 1.2 GHz (Snapdragon), 512 MB RAM și o cameră de 5 megapixeli. Designul acestui terminal nu arată chiar rău, dar aștept să îl văd și într-o culoare ceva mai vie decât gri.

Nokia Lumia 625

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×