Lenovo K920 este un potențial hit cu ecran QHD, ar putea fi pus În vânzare În curând

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 801 ori
<b>Lenovo K920 este un potențial hit cu ecran QHD, ar putea fi pus În vânzare În curând</b>Lenovo a anunțat terminalul K920 cu puțin timp în urmă și iată că aflăm că acest handset va fi lansat comercial în curând și are deja alura unui "Oppo Find 7 killer", cum îl numește presa. Acest model se remarcă prin intermediul unui ecran...

Lenovo a anunțat terminalul K920 cu puțin timp în urmă și iată că aflăm că acest handset va fi lansat comercial în curând și are deja alura unui "Oppo Find 7 killer", cum îl numește presa. Acest model se remarcă prin intermediul unui ecran QHD, dar și alte specificații atractive.

Lenovo K920 are rolul de urmaș al faimosului Vibe Z de la aceeași companie și este cunoscut și sub supranumele de "Vibe Z2 Pro". El vine cu 3 GB RAM, un procesor Snapdragon 801, dar și un ecran de 6 inch, fiind mai degrabă un mega phablet decât un flagship de 5+ inch pursânge. Același Lenovo K920 are o cameră de 16 megapixeli în spate și una frontală de 5 MP. Zvonurile afirmă că acest nou venit va avea un preț incredibil: doar 425 de dolari, asta evident doar în China.

Lenovo K920

Va fi o bătălie locală interesantă între Oppo Find 7 în versiunea sa QHD și Lenovo K920, care e totuși în altă categorie de produs cu mega diagonală să. Vom avea la bordul acestui smartphone Lenovo Android 4.4 KitKat drept OS și sunt tare curios să văd dacă va ajunge și în Europa acest hit. Având în vedere că Lenovo a avut o ofensivă puternică de tablete în 2013, nu văd de ce nu ar face același lucru și cu telefoanele în 2014.

Lenovo K920

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×