Primii cumpărători de Nokia Lumia 930 Îl primesc În Norvegia; Vine În noua cutie multicoloră asociata terminalelor Lumia!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.102 ori
<b>Primii cumpărători de Nokia Lumia 930 Îl primesc În Norvegia; Vine În noua cutie multicoloră asociata terminalelor Lumia!</b>în vreme ce așteptăm cu nerăbdare sosirea lui Nokia Lumia 930 în România, cumpărătorii norocoși din Norvegia au început să primească handsetul. După cum vă informăm aici, acest handset ar putea sosi cu un nou tip de cutie de la Microsoft....

în vreme ce așteptăm cu nerăbdare sosirea lui Nokia Lumia 930 în România, cumpărătorii norocoși din Norvegia au început să primească handsetul. După cum vă informăm aici, acest handset ar putea sosi cu un nou tip de cutie de la Microsoft.

Noul ambalaj poate fi văzut în imaginea de mai sus și observați că numele Nokia nu mai apare cu litere de o șchioapă nicăieri. Oficial Norvegia va primi acest device pe 10 iulie, iar precomenzile au debutat cu o săptămână în urmă. Retailerul nordic Elkjop vinde produsul la prețul de 735 dolari, iar doi clienți au primit deja comanda acasă. Lumia 930 este la ora actuală singurul flagship cu Windows Phone 8.1 preinstalat.

El vine cu display de 5 inch Full HD, procesor Snapdragon 800 de 2.2 GHz la interior, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și o cameră Pureview de 20 de megapixeli. Acest model dispune și de o baterie de 2420 mAh și acustică Dolby. Cred că putem începe să spunem adio cutiilor albastre care ne erau atât de familiare pentru terminalele Nokia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×