QuickMobile și eMAG primesc de astăzi pre-comenzi pentru noul Samsung Galaxy S6 Edge+

1.934 ori
<b>QuickMobile și eMAG primesc de astăzi pre-comenzi pentru noul Samsung Galaxy S6 Edge+</b>Zilelele acestea operatorii de pe piața locală au anunțat demararea unui program de pre-comenzi pentru modelul Samsung Galaxy S6 Edge+, un telefon ce vine cu display Quad HD de 5.7 inch și același design curbat ce l-a făcut celebru pe S6 Edge....

Zilelele acestea operatorii de pe piața locală au anunțat demararea unui program de pre-comenzi pentru modelul Samsung Galaxy S6 Edge+, un telefon ce vine cu display Quad HD de 5.7 inch și același design curbat ce l-a făcut celebru pe S6 Edge. Astăzi, este rândul ca telefonul să apară și în oferta retailerilor.

Mai precis, începând de astăzi, noul telefon sud-coreean se regăsește atât în oferta QuickMobile, cât și în oferta de produse eMAG.ro. Din câte se poate vedea și în tabelul cu prețuri de mai jos, cei doi retaileri adoptă prețuri destul de similare pentru variantele de 32 și 64 GB - Galaxy S6 Edge+.

Pret Samsung Galaxy S6 Edge+ in Romania

Aflați că ambii retaileri vând produsul în două variante de culoare pentru moment, și anume negru, respectiv auriu. Pe partea de specificații tehnice avem parte de un procesor octa-core Exynos, 4 GB RAM, o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9 și baterie de 3.000 mAh ce se încarcă de la 0 la 100% în 90 minute.

QuickMobile și eMAG primesc de astăzi pre-comenzi pentru noul Samsung Galaxy S6 Edge+

De asemenea, primim conectivitate 4G LTE, tehnologia de încărcare wireless prin intermediul unui accesoriu separat, dar și un senzor frontal de 5 megapixeli.

 32 GB64 GB
eMAG3.699 lei auriu/negru4.099 lei auriu/negru
QuickMobile3.699 lei auriu/negru3.999 lei auriu/negru

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×