Alba - Neagra cu Google Phone

1.006 ori
<b>Alba - Neagra cu Google Phone</b>Da, ati inteles bine, Google Phone va exista, iar titlul de mai sus nu infirma producerea sa, ci arata orientarea celor de la Google mai mult catre dezvoltarea de software, in defavoarea hardware-ului. Persoane sus-puse in cadrul companiei Google au...

Da, ati inteles bine, Google Phone va exista, iar titlul de mai sus nu infirma producerea sa, ci arata orientarea celor de la Google mai mult catre dezvoltarea de software, in defavoarea hardware-ului.

Persoane sus-puse in cadrul companiei Google au afirmat cu tarie ca firma nu va deveni un producator de hardware, respectand blazonul deja celebru la capitolul software si motoare de cautare. Concentrandu-se la ora actuala mai mult pe softuri pentru mobile, servicii si reclame, Google nu contrazice deocamdata afirmatiile privind lucrul la un GPhone de tip low-end.

De asemenea, conform ziarului the Guardian, Google se afla in discutii cu alte companii mari cum ar fi Telefonica, detinatorul O2, in legatura cu producerea telefonului care a nascut atatea zvonuri. Echipa "vinovata" pentru GPhone este compusa din aceiasi oameni care au contribuit la aparitia lui Sidekick pentru operatorul T-Mobile.

Cu sau fara acest terminal, competitia Google-Yahoo continua si pe piata mobila, cu doar cateva luni inainte de lansarea controversatului iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×