Lenovo ne-ar putea pregăti un smartphone cu procesor Exynos 8870; device-ul așteptat în 2016

646 ori
<b>Lenovo ne-ar putea pregăti un smartphone cu procesor Exynos 8870; device-ul așteptat în 2016</b>Cu ceva timp &icirc;n urmă cei de la Samsung au dezvăluit procesorul care anul viitor se va afla la bordul unor terminale de top ca Galaxy S7 și Galaxy S7 Plus, chip octa-core numit Exynos 8890. De asemenea, la scurt timp am aflat și despre posibila...

Cu ceva timp în urmă cei de la Samsung au dezvăluit procesorul care anul viitor se va afla la bordul unor terminale de top ca Galaxy S7 și Galaxy S7 Plus, chip octa-core numit Exynos 8890. De asemenea, la scurt timp am aflat și despre posibila existență a unui procesor denumit Exynos 8870, un modul cu performanță ceva mai scăzută.

Aparent, acest procesor urmează a sosi pe un viitor smartphone Lenovo, detaliu despre care aflăm astăzi prin intermediul rețelei de socializare Weibo. Din câte se vehiculează, acest chip va fi construit în mod special pentru Lenovo sau Meizu, două companii ce și-au arătat interesul către Samsung.

Lenovo ne-ar putea pregăti un smartphone cu procesor Exynos 8870; device-ul așteptat în 2016

Totuși, va trebui ca mai întâi Samsung să dezvăluie oficial acest nou procesor, după care vom afla și partenerul ales de către sud-coreeni. Fie că Meizu va fi compania aleasă, sau Lenovo, ne așteptăm la un smartphone high-end, unul apropiat de performanțele flagship-ului Galaxy S7 ce se lansează în 2016.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×