Lenovo P70 apare În imagini oficiale pe site-ul companiei, telefon cu autonomie de 34 de zile

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.521 ori
<b>Lenovo P70 apare În imagini oficiale pe site-ul companiei, telefon cu autonomie de 34 de zile</b>Lenovo P70 a fost lansat oficial ieri, remarcându-se printr-o baterie de 4000 mAh și preț scăzut și iată că terminalul a apărut și pe site-ul oficial al companiei din China. De această dată nu mai vedem fotografii hands on, ci randari oficiale,...

Lenovo P70 a fost lansat oficial ieri, remarcându-se printr-o baterie de 4000 mAh și preț scăzut și iată că terminalul a apărut și pe site-ul oficial al companiei din China. De această dată nu mai vedem fotografii hands on, ci randari oficiale, care ne arată cât de plăcut e designul noului venit.

El costă doar 220 de dolari in China și a fost deja confirmat pentru debut pe piața din Rusia, deci va sosi sigur și la noi rapid. Am remarcat că pe piața europeană terminalul va ajunge totuși la 300 de dolari. Lenovo P70 este un smartphone cu ecran HD de 5 inch, procesor octa core Mediatek, conectivitate 4G LTE, 2 GB RAM și 16 GB stocare. Terminalul măsoară 8.9 mm în grosime și cântărește 149 de grame. Bateria sa ofera un timp de functionare in standby de pana la 34 de zile, sau 46 ore de convorbiri 2G.

Lenovo P70 apare În imagini oficiale pe site-ul companiei, telefon cu autonomie de 34 de zile

P70 aduce un design atractiv, cu margini înguste ale ecranului și o interfață custom aplicată lui Android 4.4, cu care nu suntem familiarizați. E posibil să fie vorba despre un nou UI. Tot azi Lenovo a anunțat și modelul S90 pe piața din Rusia, care costă puțin mai mult și include un procesor Qualcomm quad core 64 bit, 2 GB RAM și aceeași combinație de camere ca și P70. și ecranul e identic, deci doar procesorul se schimbă.

Lenovo P70

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×