Noi huse ajunse pe web dezvăluie prezența unei carcase uni-body pe Samsung Galaxy S6

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.358 ori
<b>Noi huse ajunse pe web dezvăluie prezența unei carcase uni-body pe Samsung Galaxy S6</b>Cu luna martie ce ne bate la ușă, iată că astăzi este momentul în care noi imagini randate a unor huse pregătite pentru flagship-ul Samsung Galaxy S6 își fac apariția din nou web web. Spre deosebire de cele văzute anterior, noile accesorii sunt...

Cu luna martie ce ne bate la ușă, iată că astăzi este momentul în care noi imagini randate a unor huse pregătite pentru flagship-ul Samsung Galaxy S6 își fac apariția din nou web web. Spre deosebire de cele văzute anterior, noile accesorii sunt de această dată transparente, detaliu ce ne oferă o privire mai detaliată asupra telefonului privit din partea din spate.

Astfel, observăm faptul că telefonul pare a sosi într-o carcasă uni-body cu ramă metalică și spate din sticlă. Aceste detalii, sau mai bine zis materiale ar putea constitui un progres uriaș în ceea ce privește calitatea construcției, terminalele flagship din seria Galaxy S de până acum fiind caracterizate de către carcase din plastic și texturi ce doar imitau unele materiale.

Potrivit ultimelor date ajunse pe web, Samsung Galaxy S6 va măsura 143,3 mm în lungime, 70,8 mm în lățime și doar 6.91 mm în grosime, dimensiuni ce scot la iveală prezența unui panou similar ca și modelul actual, mai precis un display de 5.1 inch. Detaliile oficiale le vom afla abia pe data de 1 martie direct din Barcelona de la Mobile World Congress 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×