Lenovo P70t e un nou smartphone care va sosi În curând, cu o mega baterie de 4000 mAh

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.461 ori
<b>Lenovo P70t e un nou smartphone care va sosi În curând, cu o mega baterie de 4000 mAh</b>Lenovo e gata să lanseze un nou smartphone, sub numele de P70t, iar el se remarcă printr-o baterie cu capacitate impresionantă, de 4000 mAh. Terminalul vine cu margini rotunjite, o carcasă de calitate și o parte din spate acoperită cu piele...

Lenovo e gata să lanseze un nou smartphone, sub numele de P70t, iar el se remarcă printr-o baterie cu capacitate impresionantă, de 4000 mAh. Terminalul vine cu margini rotunjite, o carcasă de calitate și o parte din spate acoperită cu piele artificială.

Handsetul vine cu o grosime de 8.9 mm și măsoară 71.8 mm în lățime, el cântărind 149 de grame. Aparent, acesta este un device business, care vine doar pe alb sau negru. P70t are ca selling point bateria în mod evident, ea rezistand teoretic până la 46 de zile, probabil în standby. Pe lângă capacitatea crescută, acest model are și funcții power saving avansate. Spre exemplu, atunci când blocați ecranul, vor fi închise automat toate aplicațiile din background care nu sunt folosite.

în plus, atunci când Lenovo P70t e pus la încărcat și a ajuns deja la 100% va folosi doar energia de la încărcător și nu cea a bateriei, pentru a se păstra la 100%. Procesorul ales aici pentru consum redus este TI BQ24296M, care vine cu suport pentru o funcție de încărcare rapidă. Astfel, 15 minute de încărcare înseamnă 6 ore de convorbiri. Procesorul principal e un Mediatek 64 bit quad core, cu suport LTE, iar terminalul vine și cu două sloturi SIM, 1 GB RAM și 8 GB stocare.

Ecranul e unul de 5 inch, cu rezoluție 720p, iar alte dotări includ o cameră de 5 megapixeli în față și una de 13 MP în spate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×