Pioneer anunță tableta W10, cu ecran de 10.1 inch și Windows 8.1 la bord

985 ori
<b>Pioneer anunță tableta W10, cu ecran de 10.1 inch și Windows 8.1 la bord</b>Sincer să fiu nu știam că Pioneer, nume mare în zona de acustică s-ar fi apucat de produs tablete. Astfel, pot spune că sunt surprins să văd un device de acest gen anunțat în această săptămână, modelul Pioneer W10, pe care îl vedeți mai...

Sincer să fiu nu știam că Pioneer, nume mare în zona de acustică s-ar fi apucat de produs tablete. Astfel, pot spune că sunt surprins să văd un device de acest gen anunțat în această săptămână, modelul Pioneer W10, pe care îl vedeți mai jos.

Deși logo-ul de pe spate aduce cu cel clasic Pioneer, vă sugerez precauție aici, deoarece acest terminal pare made in China și are interfața în limba chineză. Tableta W10 vine cu un procesor Windows 8.1, un procesor Intel 64 bit și o carcasă unibody din aluminiu. Device-ul măsoară 8.4 mm în grosime, cântărește 580 de grame și procesorul sau este un Intel Z3735F quad core de 1.8 GHz.

Pioneer W10

Ecranul suporta o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, iar la bord mai avem și o baterie de 8000 mAh, care oferă în jur de 8 ore de funcționare. Pioneer W10 include și suport WiFi și Bluetooth 4.0, integrează două camere și are probabil și un port HDMI. Din câte văd primim și difuzoare stereo în spate. Pretul este de 289 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×