HTC Click si Android Donut prezentate de un barbat cu 6 degete (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.812 ori
<b>HTC Click si Android Donut prezentate de un barbat cu 6 degete (Video)</b>HTC Click este primul terminal Android low cost, care nu a fost anuntat inca, dar iata-l aparand intr-un preview video si ruland noul OS Android Donut. Click este prezentat langa HTC Magic, care foloseste un display putin mai mare. Din cate afirma...

HTC Click este primul terminal Android low cost, care nu a fost anuntat inca, dar iata-l aparand intr-un preview video si ruland noul OS Android Donut. Click este prezentat langa HTC Magic, care foloseste un display putin mai mare.

Din cate afirma zvonurile, HTC Click ar trebui sa coste in jur de 300 de dolari, fara abonament, fiind astfel mai ieftin decat noul telefon Android Huawei T-Mobile Pulse, destinat pietei europene. Lista cunoscuta de specificatii a lui Click include un jack audio de 3.5 mm, slot pentru carduri microSD, o camera foto si o baterie de 1100 mAh.

Preview-ul video al terminalului ce ruleaza Android Donut este prezent mai jos si este de remarcat faptul ca handsetul este prezentat de un barbat cu 6 degete la mana dreapta (o afectiune genetica numita polidactilie). Nu lasati acest aspect sa va distraga de la functiile acestui telefon interesant.

HTC Click

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×