Lenovo prezintă un prototip nou de ochelari smart, creat În colaborare cu Vuzix

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 652 ori
<b>Lenovo prezintă un prototip nou de ochelari smart, creat În colaborare cu Vuzix</b>Lenovo pregătește un rival pentru Google Glass, iar modelul poate fi văzut sub formă de prototip mai jos. Lenovo va colabora cu firma Vuzix pentru a lansa produsul în China, iar acest debut va avea loc în luna septembrie se pare. &nbsp; Lenovo și-a...

Lenovo pregătește un rival pentru Google Glass, iar modelul poate fi văzut sub formă de prototip mai jos. Lenovo va colabora cu firma Vuzix pentru a lansa produsul în China, iar acest debut va avea loc în luna septembrie se pare.

Lenovo și-a manifestat recent implicarea într-o serie de proiecte noi, ce includ terminale interconectabile, de la ochelari smart la purificatoare de aer și routere. Ochelarii smart Vuzix M100 sunt obiectul acestei colaborări și ei vor fi oferiți dezvoltatorilor până în septembrie. Ei vor costa în jur de 1300 de dolari și au în spate același concept că Google Glass: un mic ecran e plasat deasupra unui ochi al utilizatorului, astfel încât acesta să poată vedea notificări și să interacționeze cu aplicații fără a avea nevoie de un telefon sau de o tableta.

încă nu e clar dacă segmentul ochelarilor smart are vreun viitor, după cum nici ceasurile smart nu s-au stabilit în conștiința colectivă drept terminale necesare sau atractive. știm cu toții modul în care un astfel de produs ar deveni trendy: dacă el ar fi produs de Apple și eventual dotat cu o funcție total inovatoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×