Lenovo România distribuie invitații pentru un eveniment local ce va avea loc pe data de 27 august

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 767 ori
<b>Lenovo România distribuie invitații pentru un eveniment local ce va avea loc pe data de 27 august</b>Iată că producătorul chinez Lenovo are de gând să se extindă curând și pe alte piețe, România fiind una dintre țările aflate în atenția companiei. în acest sens, Lenovo va organiza pe data de 27 august în București, un eveniment de presă...

Iată că producătorul chinez Lenovo are de gând să se extindă curând și pe alte piețe, România fiind una dintre țările aflate în atenția companiei. în acest sens, Lenovo va organiza pe data de 27 august în București, un eveniment de presă în care am putea vedea primele de telefoane mobile ale companiei, ce vor ajunge oficial în România.

După cum și invitația de presă ne sugerează, acest eveniment este descris ca fiind unul tech definitoriu pentru viitorul conectivității mobile, lucru ce ne pune un pic pe gânduri cu privire la ce produse va aduce Lenovo în România. Printre acestea l-am putea vedea și pe Lenovo Vibe Z2 Pro, un super phablet cu display Quad HD de 6 inch și carcasă metalică.

De asemenea, printre ultimele device-uri lansate se numără și Lenovo Golden Warrior A8, terminal cu display HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, un procesor octa-core de 1.7 GHz, o cameră de 13 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Prețul acestui smartphone este de doar 100 euro.

Totodată, l-am putea vedea în România și pe Golden Warrior S8, device ce dispune de un display HD de 5.3 inch, 1 sau 2 GB memorie RAM, 16/32 GB spațiu de stocare și un procesor octa-core de 1.4 GHz. Acest device are un preț de aproximativ 150 euro. Dacă Lenovo va păstra același prețuri și pentru piața din România, la orizont va apărea un nou rival pentru companiile locale ca și Allview, Evolio sau E-Boda. Care device din cele de mai sus vă atrage atenția?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×