Lenovo S5 primeşte teasere care fac aluzie la un rival Xiaomi şi o lansare pe 20 martie

1.540 ori
<b>Lenovo S5 primeşte teasere care fac aluzie la un rival Xiaomi şi o lansare pe 20 martie</b>În mod ciudat cei de la Lenovo nu au venit cu noi smartphone-uri Motorola în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 din Barcelona și pentru moment nu se știe cât de curând vom avea parte de un asemenea debut, dar

Lenovo pregăteşte un nou terminal midrange, unul care se anunţă destul de puternic şi care a primit prin teasere şi o dată de lansare. E vorba despre 20 martie, iar un oficial Lenovo, Chang Cheng a postat teasere despre device pe Weibo.

Lenovo S5

E bizar să vedem Lenovo lansând telefoane sub brand propriu, mai ales că lăsaseră iniţiativele de gen pe seama celor de la Motorola. Practic Lenovo Mobile nu mai activa ca atare şi totul se baza pe Moto... În China se mai pot totuşi lansa handset-uri ale brandului chinez. Ni se promite aici un telefon roşiatic, iar scăpările au indicat faptul că are la bord o baterie de 6000 mAh, ecran 18:9 şi cameră duală în spate.

Lenovo S5

Vine cu corp metalic unibody foarte glossy şi curbat, iar printre postările oficialului am găsit şi o aluzie la Xiaomi Redmi Note 5. Lenovo a promis că S5 va fi mai bun decât acel terminal. Recent un alt handset Lenovo, K520 a primit certificarea TENAA, iar sursele afirmă că ar putea fi o versiune de Lenovo S5 până la urmă. Acel model vine cu un ecran 18:9 de 5.65 inch cu rezoluţie Full HD+. Are şi procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM şi Android 8.0 Oreo.

Aflăm mai multe pe 20 martie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×