Lenovo Z5 primește noi materiale teaser; Ar avea un screen to body ratio de 95%

1.444 ori
<b>Lenovo Z5 primește noi materiale teaser; Ar avea un screen to body ratio de 95%</b>Nici bine nu am intrat cum se cuvine în vară și deja se anunță lansări interesante din zona smartphone, chiar pe data de 5 iunie fiind programat un eveniment inedit. Este vorba despre debutul lui Lenovo Z5, un telefon ce se laudă prin

Prima săptămână de vară va fi una cu adevărat toridă în universul smartphone, asta pentru că ni se pregătesc câteva lansări foarte interesante. Printre acestea se află și Lenovo Z5, un telefon ce s-ar lăuda cu un raport screen to body de 95% și care astăzi ni se prezintă în noi materiale teaser. 

Lenovo Z5

Producătorul chinez ne oferă astfel o privire asupra panoului frontal și a panoului spate acoperit de sticlă care la prima vedere va avea o nuanță cameleonică precum Huawei P20 Pro. Din câte putem vedea muchiile din jurul ecranului sunt foarte înguste, iar pe seama zvonurilor se vehiculează că Lenovo ar fi scăpat de nevoia unui decupaj în partea de sus. Fie vom avea parte de o cameră selfie în stil Vivo Apex, fie compania chineză a reușit integrarea sa în mica porțiune de sub ecran.

Rămâne să ne convingem cum se va prezenta la acest capitol noul telefon Lenovo și suntem curioși să aflăm și care sunt specificațiile dispozitivului pentru că la ora actuală este un adevărat val de mister. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×