Google şi Huawei date în judecată pentru problema cu bootloop a lui Nexus 6P

4.944 ori
<b>Google şi Huawei date în judecată pentru problema cu bootloop a lui Nexus 6P</b>Pe seama problemei de bootloop a terminalului Nexus 6P, atât Huawei cât și Google au fost date în judecată de către posesorii dispozitivului. Suntem informați că un număr de 15 persoane vor lua parte la acest proces sub formă de acuzatori

Mai ţine cineva minte telefonul Nexus 6P? Realizat de Huawei şi Google împreună, terminalul a fost recent neglijat de actualizarea Android P Developer Preview, iar acum are altă ştire negativă asociată. Se pare că Huawei şi Google au fost date în judecată din cauza unei probleme de bootloop a terminalului.

Nu e un caz singular, pentru că şi LG s-a confruntat cu un proces pe tema bootloop-ului de pe telefonul Nexus 5X, dar şi alte modele. În privinţa cazului Nexus 6P,  judecătorul a decis deja că procedura legală are baze. Cazul se desfăşoară deja de un an la Tribunalul Districtual din California de Nord. În această săptămână au fost respinse apelurile Huawei şi Google, fiind implementate legile legate de protecţia consumatorului.

Să vă explic despre ce e vorba: cei care au pornit procesul afrirmă că Huawei şi Google au vândut modele Nexus 6P consumatorilor, deşi ştiau că ele au probleme. Printre ele se număra bootloop-ul, închiderea din senin deşi bateria avea peste 50% energie şi un consum exagerat al bateriei. 15 persoane vor participa la proces ca acuzatori Huawei şi Google pe 8 iunie 2018.

Pentru cei care nu sunt familiari cu "bootloop", acesta este un bug care implică o serie de reboot-uri sau încercări de a boota ale unui telefon, care tot continua într-o buclă. Asta face handset-ul brickuit şi inutil.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×