Lenovo S5 Pro va oferi zoom optic 2X; Vedem noi mostre foto realizate de cele 4 camere foto din spate

1.110 ori
<b>Lenovo S5 Pro va oferi zoom optic 2X; Vedem noi mostre foto realizate de cele 4 camere foto din spate</b>Cu toate că așteptam lansarea smartphone-ului Lenovo S5 Pro pe data de 1 octombrie, iată că în realitate acest debut mai întârzie dintr-un motiv sau altul. Între timp descoperim că teaserele continuă pe pagina companiei de Weibo acolo unde

O informație pe care am aflat-o de curând a fost și aceea că Lenovo pregătește lansarea unui prim smartphone din portofoliu echipat cu 4 camere foto în spate, terminal care ulterior avea să fie confirmat drept Lenovo S5 Pro. Cu toate că așteptam o lansare pe data de 1 octombrie alături de Lenovo Z5 Pro, se pare că evenimentul întârzie dintr-un motiv sau altul.

Lenovo S5 PRO

Cel mai probabil lansarea va avea loc până la final de lună, un detaliu ce urmează a fi dezvăluit de către teasere curând. Până atunci descoperim că nimeni altul decât președintele companiei chineze a dezvăluit pe pagina sa oficială de Weibo noi mostre foto realizate cu telefonul ce aduce 4 camere foto în spate și zoom optic 2x cu aportul AI-ului de la bord.

Lenovo S5 PRO

Din ce vedem aici, imaginile obținute sunt foarte arătoase, chiar și în situația în care la mijloc a apărut compresia din partea rețelei de socializare Weibo. Avem contrast bun, culori vii și o detaliere bună a subiecților fotografiați. Potrivit inscripției din partea din stânga jos, toate aceste fotografii au fost realizate cu zoom optic 2x, ceea ce sună promițător la nivel de calitate foto.

Lenovo S5 PRO

Cât despre celelalte dotări, e posibil să vedem aici un procesor Snapdragon 636 sau Snapdragon 660, 4 sau 6 GB de RAM și un ecran cu diagonală de 6 inch și rezoluție Full HD+. Este interesant faptul că Lenovo a ales inaugurarea unui asemenea modul format din 4 camere foto pe un smartphone mid-range, lucru care apropo îl va face și Samsung pe 11 octombrie atunci când debutează Galaxy A9s.

Pe lângă acest telefon, Lenovo va mai prezenta până la final de an și flagship-ul Z5 Pro cu mecanism slider pentru camera foto.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×