Lenovo S898T+, un smartphone quad core cu 2 GB RAM și preț de 160 dolari

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.609 ori
<b>Lenovo S898T+, un smartphone quad core cu 2 GB RAM și preț de 160 dolari</b>Lenovo e cel mai mare producător de PC-uri la ora actuală, dar aceasta dominantă nu se manifestă la fel de puternic și pe piața smartphone. După câteva modele high end văzute la MWC, iată că azi descoperim un nou venit midrange, cu preț de 160...

Lenovo e cel mai mare producător de PC-uri la ora actuală, dar aceasta dominantă nu se manifestă la fel de puternic și pe piața smartphone. După câteva modele high end văzute la MWC, iată că azi descoperim un nou venit midrange, cu preț de 160 de dolari.

Acesta este Lenovo S898T+, un terminal quad core cu 2 GB RAM și cu un design dreptunghiular banal. Acest model și-a făcut apariția pe site-ul Tenaa, adică un soi de FCC din China. El vine și cu o cameră de 13 MP și are cam aceleași dotări cu Huawei 3X, care e deja foarte popular în China. Mai aflăm și că Lenovo S898T+ rulează Android 4.2.2 și are o grosime de 7.9 mm.

El vine cu o cameră frontală de 5 MP și suporta conectivitate TD-SCDMA și WCDMA, ceea ce înseamnă că nu va ajunge prea curând și în Europa. Lenovo a atacat cu multe modele piața de tablete, în vreme ce în zona smartphone încă își caută o direcție viabilă. Va alege oare ruta prețurilor accesibile sau a terminalelor high end, sau poate ambele?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×