Apple publică un brevet istoric: cel pentru "tap to focus"

813 ori
<b>Apple publică un brevet istoric: cel pentru "tap to focus"</b>în cazul în care nu știați, Apple a fost pionierul conceptului de tap to focus, lucru atestat și de un brevet publicat de firmă din Cupertino în această săptămână. Această funcție a devenit omniprezentă pe telefoanele high end și midrange...

în cazul în care nu știați, Apple a fost pionierul conceptului de tap to focus, lucru atestat și de un brevet publicat de firmă din Cupertino în această săptămână. Această funcție a devenit omniprezentă pe telefoanele high end și midrange și aflăm mai multe despre istoricul ei mai jos.

Funcția "tap to focus" a sosit pentru prima oară pe iPhone 3GS în iunie 2009 și e descrisă drept "utilizarea unui touchscreen pentru a ajusta setările camerei". Brevetul a fost publicat pe 11 martie 2014 și descrie metodele de operare ale camerei integrate într-un terminal portabil, precum un iPad sau iPhone, folosind atingeri ale ecranului sau touch.

Brevetul a fost depus pentru aprobare pe 17 iulie 2012, cam târziu dacă mă întrebați pe mine. într-o lume în care se pare că inovațiile focalizării vor face diferența în 2014 prin funcții că Refocus, iată că ne uităm cu nostalgie la inventatorul lui tap to focus. Oare cine își va asuma meritele pentru refocalizare?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×