Lenovo va lansa 60 de smartphone-uri În 2014, jumătate dintre ele cu suport 4G

1.080 ori
<b>Lenovo va lansa 60 de smartphone-uri În 2014, jumătate dintre ele cu suport 4G</b>Lenovo are planuri mari de tot pentru acest an, conform vicepreședintelui sau, Zhang Hui. El a declarat recent că firma chineză la care activează va lansa nu mai puțin de 60 de smartphone-uri în acest an, dintre care 50% vor fi modele 4G. &nbsp;...

Lenovo are planuri mari de tot pentru acest an, conform vicepreședintelui sau, Zhang Hui. El a declarat recent că firma chineză la care activează va lansa nu mai puțin de 60 de smartphone-uri în acest an, dintre care 50% vor fi modele 4G.

Bănuiesc că între cele 60 de modele sunt numărate și variantele internaționale ale unui singur handset. Numărul mi se pare impresionant, mai ales pentru o companie care nu activa proeminent pe piață, dar a început să o facă în ultimii 2 ani. în 2013 am cunoscut o adevărată invazie de tablete Lenovo, cu formaturi, mărimi și OS-uri diferite și mă aștept ca aceeași abordare stil Samsung să fie aplicată acum la telefoane.

Lenovo se așteaptă să vândă 80 de milioane de smartphone-uri la nivel global în acest an, dintre care 60 de milioane doar pe piața din China. Contribuind la ascensiunea companiei, Lenovo a pregătit 1000 de ingineri hardware din segmentul Cercetare și Dezvoltare, plus 1000 ingineri software, iar încă 2000 de ingineri vor veni de la Motorola Mobility. Aportul Motorola va fi vital dacă Lenovo vrea să atingă cifrele menționate mai sus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×