Lenovo va renunța la brandul Vibe; plănuiește o simplificare a gamei de terminale mobile

637 ori
<b>Lenovo va renunța la brandul Vibe; plănuiește o simplificare a gamei de terminale mobile</b>După cum bine știm, Lenovo este la ora actuală unul dintre cei mai mari producători de terminale din China, dar și din lume, fiind clasat pe locul numărul 4 la nivel mondial. Device-urile acestei companii le regăsim pe piață sub diferite...

După cum bine știm, Lenovo este la ora actuală unul dintre cei mai mari producători de terminale din China, dar și din lume, fiind clasat pe locul numărul 4 la nivel mondial. Device-urile acestei companii le regăsim pe piață sub diferite brand-uri, cum este cazul celor din lista următoare: Motorola, Vibe, respectiv Lemon.

Prin intermediul unui raport marca Digi Times, aflăm că Lenovo va renunța la brandul Vibe cât de curând, având în plan simplificarea ofertei de produse. De asemenea, viitoarele terminale mid-range și premium vor fi vândute sub brandul Motorola, detaliu despre care am mai auzit și în vara acestui an.

În continuare, Lenovo va comercializa și produse sub brand Lemon, această gamă fiind caracterizată de smartphone-uri cu prețuri foarte accesibile, cum este și cazul modelului Lenovo K3 Note, device ce costă doar 150$. Aparent, noile smartphone-uri sub branding Motorola vor avea prețuri cuprinse între 235 și 783 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×