Lenovo Vibe X2 ajunge oficial În România pe data de 26 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 912 ori
<b>Lenovo Vibe X2 ajunge oficial În România pe data de 26 noiembrie</b>După ce acum câteva zile, Lenovo ne prezenta în cadrul unui eveniment noua generație de tablete Yoga, iată că în mai puțin de două săptămâni vom avea parte de o altă lansare pe plan local. Mai precis, este vorba despre Lenovo Vibe X2,...

După ce acum câteva zile, Lenovo ne prezenta în cadrul unui eveniment noua generație de tablete Yoga, iată că în mai puțin de două săptămâni vom avea parte de o altă lansare pe plan local. Mai precis, este vorba despre Lenovo Vibe X2, terminal ce impresionează la prima vedere printr-o carcasă realizată dintre 3 straturi colorate diferite.

în cazul în care vă aminți, acest device s-a numărat printre noile produse Lenovo ce au fost prezentate în luna septembrie în cadrul târgului IFA 2014. Printre specificațiile lui Vibe X2 se numără un display FHD de 5 inch, un procesor true octa-core de 2 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli.

Lenovo Vibe X2

Alte dotări includ un senzor frontal de 5 megapixeli, un GPU PowerVR G600, WiFi, 4G LTE și suport dual-SIM. Un plus va fi oferit și la capitolul customizare, terminalul fiind lansat în Berlin și într-o variantă mai specială cu spate din bambus. Rămâne ca pe data de 26 noiembrie să aflăm detalii despre prețul oficial. Cum vi se pare Lenovo Vibe X2?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×