Lenovo Vibe X2 lansat oficial În România În cadrul unui eveniment cu jocuri de lumină și muzică

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 794 ori
<b>Lenovo Vibe X2 lansat oficial În România În cadrul unui eveniment cu jocuri de lumină și muzică</b>în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie, Lenovo România a lansat oficial pe plan local noul smartphone Vibe X2, terminal ce sosește cu o carcasă formată din trei straturi colorate în diferite nuanțe. Evenimentul cu pricina a avut loc la Casa Presei,...

în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie, Lenovo România a lansat oficial pe plan local noul smartphone Vibe X2, terminal ce sosește cu o carcasă formată din trei straturi colorate în diferite nuanțe. Evenimentul cu pricina a avut loc la Casa Presei, locație ce a fost destul de încăpătoare pentru mulțimea de persoane invitate.

După un scurt discurs din partea lui Aurel Nețin, director general Lenovo România și Blugaria, pe scena amplasată la fața locului și-au făcut apariția și cei de la Șuie Paparude, moment artistic ce a fost continuat de un DJ care a întreținut atmofera. Aflați că noul smartphone cu design atractiv al celor de la Lenovo va sosi în magazinele din țară la un preț recomandat de 1.800 lei.

Printre specificațiile acestui device avem la dispoziție un display IPS LCD de 5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor MediaTek MT6595m format din 8 nuclee tactate la 2.0 GHz, un GPU PowerVR G600, 2 GB memorie RAM,  32 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED.

De asemenea, primim și o cameră frontală de 5 megapixeli, conectivitate LTE Cat.4, două sloturi SIM, WiFi, Bluetooth și o baterie Li-polymer de 2.300 mAh ce promite până la 228 ore de autonomie în modul standby. Deși Lenovo Vibe X2 impresionează plăcut la capitolul design prin carcasa formată din 3 straturi colorate, avem și unele neajunsuri, cum ar fi lipsa slotului microSD, cât și prețul cam piperat. Vouă cum vi se pare acest model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×