Nvidia Shield Tablet LTE primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 518 ori
<b>Nvidia Shield Tablet LTE primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>După ce săptămâna trecuta, Nvidia anunța faptul că actualizarea la Android 5.0 pentru versiunea Wi-Fi a tabletei Shield era distribuită către utilizatori, începând de astăzi se pare că și update-ul pentru modelul ce sosește cu LTE este...

După ce săptămâna trecuta, Nvidia anunța faptul că actualizarea la Android 5.0 pentru versiunea Wi-Fi a tabletei Shield era distribuită către utilizatori, începând de astăzi se pare că și update-ul pentru modelul ce sosește cu LTE este disponibil pentru descărcare.

La fel ca și în cazul update-ului pentru versiunea Wi-Fi only, vom primi noua interfață cu iconițe ce adoptă stilul Material Design, un nou centru de notificări mai simplist, cât și o serie de aplicații optimizate special pentru tabletă, cum este și cazul aplicației Dabbler de desenat.

Printre specificațiile acestui model avem la dispoziție un display Full HD de 8 inch, un procesor quad-core Nvidia Tegra K1, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD, difuzoare stereo, o cameră foto principală de 5 megapixeli, cât și un senzor frontal tot de 5 megapixeli.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×