OnePlus One va primi CyanogenMod 12S în martie spre mijloc/final; Tot atunci va sosi şi OxygenOS

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 429 ori
<b>OnePlus One va primi CyanogenMod 12S în martie spre mijloc/final; Tot atunci va sosi şi OxygenOS</b>Avem noi veşti pentru posesorii de telefoane OnePlus One, care se &icirc;ntreabă probabil c&acirc;nd vor primi cel mai nou software Android pe terminalele lor. Ei bine, Carl Pei, cofondatorul OnePlus a postat pe Twitter detalii despre aceste planuri....

Avem noi veşti pentru posesorii de telefoane OnePlus One, care se întreabă probabil când vor primi cel mai nou software Android pe terminalele lor. Ei bine, Carl Pei, cofondatorul OnePlus a postat pe Twitter detalii despre aceste planuri.

Astfel, CyanogenMod 12S, bazat pe Lollipop va sosi la mijlocul şi spre finalul lunii martie, iar în aceeaşi perioadă ar trebui să sosească şi custom ROM-ul creat in house de către OnePlus. E vorba despre faimosul OxygenOS, creat mai mult din necesitate decât din alegerea firmei asiatice. El are rolul de a rezolva problema cu exclusivitatea lui CyanogenMod în parteneriatul cu anumiţi producători de telefoane, de pe anumite pieţe.

De existenţa lui CyanogenMod 12 ştiam de ceva vreme, sub formă de build nightly, dar acum se pare că versiunea 12S a devenit destul de stabilă încât să ne aşteptăm la o lansare oficială din partea OnePlus. Şansele sunt foarte mari să nu mai existe un CM13S pentru OnePlus One, având în vedere relaţia stricată dintre OnePlus şi Cyanogen, aşa că hai să ne bucurăm de acest release luna viitoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×