LG G Flex 2 disponibil acum la nivel global, debutează în Franţa, SUA, UK şi alte câteva ţări

513 ori
<b>LG G Flex 2 disponibil acum la nivel global, debutează în Franţa, SUA, UK şi alte câteva ţări</b>LG a anunţat punerea &icirc;n v&acirc;nzare la nivel internaţional a lui G Flex 2, terminalul sau flexibil prezentat la CES 2015. Acesta este unul dintre primele modele comerciale care aduce procesorul Snapdragon 810 pe piaţă. &nbsp; Terminalul a fost...

LG a anunţat punerea în vânzare la nivel internaţional a lui G Flex 2, terminalul sau flexibil prezentat la CES 2015. Acesta este unul dintre primele modele comerciale care aduce procesorul Snapdragon 810 pe piaţă.

Terminalul a fost iniţial vândut în Coreea de Sud la preţul de 639 euro şi acum soseşte în SUA, Hong Kong, Franţa, Germania şi Marea Britanie. Vor urma apoi tari din America de Sud, alte ţări din Europa şi Asia. Estimez că până la jumătatea lui martie produsul va ajunge şi la noi, pentru a contracara lansarea rivalului Galaxy S6. LG G Flex 2 este un telefon cu ecran curbat de 5.5 inch, o scădere a diagonalei de la 6 inch pe primul G Flex.

El aduce şi o rezoluţie Full HD, 16 sau 32 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate cu OIS+ şi autofocus laser, plus o baterie de 3000 mAh. Telefonul rulează Android 5.0 , măsoară 9.4 mm în grosime şi oferă conectivitate 4G LTE. El are şi o carcasă capabila să se repare singură dupa zgarieturi, dar punctul său forţe rămâne faptul că handsetul poate fi îndoit şi apoi să revină la forma iniţială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×