Lenovo X2 primește certificare din partea autorităților chineze; adoptă un design familiar terminalelor Sony Xperia

815 ori
<b>Lenovo X2 primește certificare din partea autorităților chineze; adoptă un design familiar terminalelor Sony Xperia</b>După ce ieri o serie de smartphone-uri Lenovo debutau pentru prima oară pe piața din România în cadrul unui eveniment de mare amploare, iată că astăzi ni se aduc la cunoștiință noi detalii despre un nou device pregătit de Lenovo, smartphone...

După ce ieri o serie de smartphone-uri Lenovo debutau pentru prima oară pe piața din România în cadrul unui eveniment de mare amploare, iată că astăzi ni se aduc la cunoștiință noi detalii despre un nou device pregătit de Lenovo, smartphone care tocmai a primit certificare din partea autorităților chineze (TENAA).

Din câte putem vedea, acest terminal arată destul de bine, cu toate că observăm și unele elemente de design inspirate din ograda celor de la Sony, mai precis din gama de smartphone-uri Sony. Aflăm că noul device se numește Lenovo X2 și faptul că dimensiunile sale sunt de 140.2 mm în lungime, 68.6 mm în lățime, și doar 7.27 mm în grosime.

Lenovo X2 din lateral

La capitolul hardware, întâlnim un display IPS Full HD de 5 inch (1.920 x 1.080 pixeli), 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. De asemenea, se pare că Lenovo X2 va sosi în două versiuni diferite care vor integra procesoare diferite. Astfel, în timp ce X2-CU va sosi cu un chip octa-core, se așteaptă ca modelul X2-TO să ne ofere un CPU dual-core de 2.2 GHz.

Lenovo X2 rosu

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×