Noul smartphone Acer Liquid Jade și brățara Acer Liquid Jade Leap vor sosi În septembrie; Iată detalii!

854 ori
<b>Noul smartphone Acer Liquid Jade și brățara Acer Liquid Jade Leap vor sosi În septembrie; Iată detalii!</b>Acer a anunțat în această săptămână faptul că noul său smartphone, Liquid Jade va sosi în magazine în septembrie, iar asiaticii au detaliat puțin și brățara Liquid Jade Leap. Acer le va prezenta în detaliu la IFA 2014, unde ar mai putea...

Acer a anunțat în această săptămână faptul că noul său smartphone, Liquid Jade va sosi în magazine în septembrie, iar asiaticii au detaliat puțin și brățara Liquid Jade Leap. Acer le va prezenta în detaliu la IFA 2014, unde ar mai putea aduce și alte terminale.

Handsetul Liquid Jade ne e familiar prin intermediul unei prezentări din New York, din urmă cu câteva luni. Acesta este un midrange cu preț de 229 de euro și din păcate el nu vine cu suport 4G LTE. Terminalul integrează un display IPS 720p cu diagonală de 5 inch, o carcasă cu grosime de 7.5 mm și cântărește 110 grame. La interior se afla un procesor MediaTek MT6582, un quad core de 1.3 GHz, însoțit de 1 GB RAM și 8 GB stocare.

Acer Liquid Jade

Ecranul menționat anterior are parte de tehnologia Zero Air Gap și Gorilla Glass 3, în vreme ce handsetul mai vine și cu o cameră principală de 13 MP, Android 4.4 KitKat, o baterie de 2100 mAh și o versiune dual SIM există pe lângă cea single SIM. Brățara Liquid Leap e deja cunoscută de câteva săptămâni și este mai degrabă un fitness tracker, cu preț de 99 de euro. Purtabilul are un display de 1 inch, o curea din cauciuc și e disponibil pe negru, alb, verde, roz și portocaliu.

Acer Liquid Jade Leap

Brățara e rezistentă la apă, oferă o viață a bateriei de până la 7 zile și se conectează la un smartphone via Bluetooth 4.0. Pe lângă integrarea unui pedometru, acest device include și notificări și poate permite preluarea de pe apeluri de pe telefon. Vom afla mai multe despre aceste modele la IFA!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×