Lenovo Z5s primește noi teasere! Ar avea peste 8 GB RAM și asistent vocal dual

1.010 ori
<b>Lenovo Z5s primește noi teasere! Ar avea peste 8 GB RAM și asistent vocal dual</b>Pe data de 18 decembrie avem notat în calendar și evenimentul de lansare al lui Lenovo Z5s, un nou telefon ce va adopta decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie fix precum a facut-o în premieră Galaxy A8s la început de săptămână

Pe data de 18 decembrie avem notat în calendar și evenimentul de lansare al lui Lenovo Z5s, un nou telefon ce va adopta decupaj circular direct în ecran pentru camera selfie fix precum a facut-o în premieră Galaxy A8s la început de săptămână. Astăzi cu doar 3 zile înainte de evenimentul Lenovo descoperim faptul că pe Weibo și-au făcut apariția noi materiale teaser asociate lui Z5s care dezvăluie și ceva despre dotări.

Lenovo Z5s

Aflăm pe această cale că smartphone-ul cel nou va aduce peste 8 GB RAM la bord și că ar sosi cu un asistent vocal dual, o echipare ce sună interesant, astfel că așteptăm debutul pentru a ne convinge despre ce este vorba. Telefonul ar aduce și procesor Snapdragon 678 sau Snapdragon 710 și în partea din spate va opta pentru o cameră triplă amplasată ca pe Huawei P20 Pro. 

Lenovo Z5s

Potrivit leak-urilor din ultima vreme, Lenovo Z5s va avea un ecran de 6.3 inch probabil cu rezoluție Full HD+, iar la interiorul carcasei o baterie de 3210 mAh. Scanner-ul de amprente se va afla în spate și nu integrat în ecran, iar pe partea software se pare că vom avea Android 9.0 Pie. Probabil telefonul va ajunge la un preț foarte bun pe piață, clar mai mic decât cel purtat de Galaxy A8s. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×