A patra versiune de Samsung Galaxy S10 îşi face apariţia, sub formă de coduri; Iată ce aflăm despre modelul 5G Beyond X

5.897 ori
<b>A patra versiune de Samsung Galaxy S10 îşi face apariţia, sub formă de coduri; Iată ce aflăm despre modelul 5G Beyond X</b>Ultima săptămână a fost presărată cu scăpări legate de Samsung Galaxy S10. Fie că vorbim despre protecţia de ecran a lui Galaxy S10 Lite, specificaţiile telefoanelor din seria S10 sau detalii despre camere, am avut de toate

Ultima săptămână a fost presărată cu scăpări legate de Samsung Galaxy S10. Fie că vorbim despre protecţia de ecran a lui Galaxy S10 Lite, specificaţiile telefoanelor din seria S10 sau detalii despre camere, am avut de toate. Săptămâna este întregită de un leak legat de a patra versiune de Galaxy S10, aşa numitul Galaxy S10 Beyond X, cel cu 5G.

Până acum doar 3 nume de cod asociate lui Galaxy S10 au apărut online: SM-G970, SM-G973 şi SM-G975. Ele erau asociate lui Galaxy S10 Lite, S10 şi S10+, dar apariţia celui de-al patrulea surprinde. Noul apărut poartă numele de cod SM-G977 şi are varianta americană SM-G977U şi cea sud-coreeană SM-G977N. Varianta europeană SM-G977F nu apare încă la orizont, deci nu se află în acelaşi stadiu de dezvoltare.

Compatibilitatea cu reţelele 5G face foarte incertă lansarea lui Galaxy S10 Beyond X, cel puţin ca perioada de debut. E mult de lucru la compatibilitatea cu reţele nelansate încă şi sunt multe detalii tehnice de pus la punct. Dacă telefonul e real, ar trebui să aducă dotări ultra high end, ca 12 GB RAM, 1 TB stocare şi 4 camere în spate, pe lângă suportul 5G.

Sunt şanse mari să nu fie gata la timp pentru debutul de pe 24 februarie al lui Galaxy S10 şi nici pentru punerea sa în vânzare pe 6-8 martie 2019. Acest model ar trebui să aibă şi o diagonală mai mare, undeva pe la 6.7 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×