Lenovo Z6 are camera foto detaliată; Vine cu un setup triplu și oferă zoom hibrid 8x

701 ori
<b>Lenovo Z6 are camera foto detaliată; Vine cu un setup triplu și oferă zoom hibrid 8x</b>Luna iulie este așteptată cu multe lansări de smartphone-uri, printre acestea numărându-se și Lenovo Z6. Din seria de față modelele Lenovo Z6 Pro și Lenovo Z6 Lite au debutat deja, iar acum este rândul variantei

Luna iulie este așteptată cu multe lansări de smartphone-uri, printre acestea numărându-se și Lenovo Z6. Din seria de față modelele Lenovo Z6 Pro și Lenovo Z6 Lite au debutat deja, iar acum este rândul variantei standard să se afișeze. Am aflat de curând faptul că acesta optează pentru un procesor Snapdragon 730 și pentru o baterie generoasă de 4000 mAh, iar acum descoperim ce ne rezervă pe partea foto.

Lenovo Z6

Ei bine după cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, telefonul vine cu o cameră foto triplă în spate ce include următorii senzori: 24 mpx (f/1.8, wide, Sony IMX576) + 8 mpx (telephoto) + 5 mpx (bokeh). Aflăm că acest setup ne oferă și bliț dual-tone, respectiv zoom optic 2x pentru fotografii fără pierderi în detalii. Totodată se permite și un zoom hibrid 8x.

Lenovo Z6

Vedeți mai sus și o mostră foto de zoom și mai aflați că telefonul dispune de mod HDR, funcții AI de înfrumusețare și de o cameră selfie de 16 megapixeli. Ca orice smartphone din 2019 și Lenovo Z6 va sosi echipat cu un mod de fotografiere nocturnă numit în cazul de față Super Night.

Lenovo Z6

Așteptăm ca în scurt timp compania chineză să dezvăluie data lansării și poate da un indiciu cu privire la prețul de comercializare care ar trebui să fie atractiv pentru cumpărători. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×