Xiaomi Mi CC 9 va sosi și într-o variantă pe albastru intitulată "Dark Blue"; Se lasă admirată într-un video teaser

817 ori
<b>Xiaomi Mi CC 9 va sosi și într-o variantă pe albastru intitulată "Dark Blue"; Se lasă admirată într-un video teaser</b>Teaserele pentru Xiaomi Mi CC 9 se țin lanț și la doar câteva ore distanță de la descoperirea unor prime imagini oficiale cu telefonul, acum vedem o altă variantă de culoare pregătită pentru debut

Teaserele pentru Xiaomi Mi CC 9 se țin lanț și la doar câteva ore distanță de la descoperirea unor prime imagini oficiale cu telefonul, acum vedem o altă variantă de culoare pregătită pentru debut. Este vorba despre o nuanță de albastru în gradient pe care compania chineză o numește "Dark Blue" și care la prima vedere pe seama clipului de mai jos este tare arătoasă.

În funcție de cum cade lumina pe acest panou spate vedem diferite nuanțe de culoare, o abordare puternic adoptată de către majoritatea producătorilor smartphone la ora actuală. Deși nu mai era nevoie de confirmare, clipul de aici ne arată camera foto triplă din spate însoțită de bliț LED și de un logo Xiaomi actualizat mai jos.

Pe partea de dotări așteptăm ca acest Xiaomi Mi CC 9 să ne aducă ecran AMOLED de 6.39 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj picătură pentru camera selfie, un procesor octa-core Qualcomm, până la 8 GB RAM și 128 GB de stocare. Ar avea scanner de amprente în ecran și în cazul în care ați uitat, telefonul de față marchează inaugurarea seriei "CC" la care își aduce aportul echipa Meitu în zona de fotografiere selfie.

Debutul are loc pe 2 iulie, adică marțea viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×