Lenovo Z6 are rezervat un procesor Snapdragon 730 și o baterie de 4000 mAh, dotări confirmate la nivel oficial

759 ori
<b>Lenovo Z6 are rezervat un procesor Snapdragon 730 și o baterie de 4000 mAh, dotări confirmate la nivel oficial</b>După lansarea modelelor Lenovo Z6 Pro și Lenovo Z6 Lite, compania chineză de față se pregătește și pentru dezvăluirea variantei standard intitulată Lenovo Z6. Primele detalii despre acest telefon au apărut în urmă cu aproximativ

După lansarea modelelor Lenovo Z6 Pro și Lenovo Z6 Lite, compania chineză de față se pregătește și pentru dezvăluirea variantei standard intitulată Lenovo Z6. Primele detalii despre acest telefon au apărut în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, iar astăzi avem ocazia să descoperim câteva dintre dotările sale și asta prin intermediul unor postări din partea lui Chang Cheng (VP Lenovo).

Lenovo Z6

În primul rând aflăm că acest nou smartphone va sosi echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 730, soluție dezvoltată pe seama procesului de 8nm ce include 2 nuclee Kryo 470 de 2.2 GHz și alte 6 nuclee de 1.8 GHz. Pe lângă dezvăluirea acestei dotări, Lenovo ține să scoată la iveală astăzi și faptul că bateria de la interiorul lui Lenovo Z6 va fi o unitate de 4000 mAh.

Lenovo Z6

Bateria de față suportă încărcare rapidă la 18W și din imaginea teaser de mai sus aflăm că autonomia în standby va fi de până la 395 ore. De asemenea ni se promite 38 ore de apeluri, 26 ore de playback video și un incredibil 16 ore de gaming. Cu numai 15 minute de alimentare vom primi 2 ore de autonomie pentru gaming și aflăm că pe timpul nopții cu modul Power Save activat se vor pierde maxim 3 procente din baterie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×