Smartphone-ul ZUK Z1 va sosi pe piața internațională la mijlocul lunii octombrie, cu Cyanogen OS la bord

Autor:  | Publicat în:  ZUK 1.519 ori
<b>Smartphone-ul ZUK Z1 va sosi pe piața internațională la mijlocul lunii octombrie, cu Cyanogen OS la bord</b>ZUK Z1 este primul smartphone al companiei ZUK, desprinsă din Lenovo şi av&acirc;nd planuri mari de viitor. Azi aflăm că terminalul va debuta la mijlocul lunii octombrie şi că va rula Cyanogen OS. &nbsp; Z1 a fost foarte bine primit, av&acirc;nd...

ZUK Z1 este primul smartphone al companiei ZUK, desprinsă din Lenovo şi având planuri mari de viitor. Azi aflăm că terminalul va debuta la mijlocul lunii octombrie şi că va rula Cyanogen OS.

Z1 a fost foarte bine primit, având parte de peste 2 milioane de precomenzi într-o singură săptămână, iar numărul tot urcă. Deocamdată e vorba doar despre piaţa chineză, dar ZUK a promis că va lansa şi internaţional acest produs. Reţineţi şi că telefonul nu are specificaţii de flagship al anului 2015, ci mai degrabă al anului 2014.

E vorba despre un display LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD, o cameră de 13 MP şi o baterie impresionantă de 4100 mAh. În plus, avem parte de 3 GB RAM şi un procesor Snapdragon 801 şi un senzor pentru amprente în zona frontală, integrat în butonul Home. Preţul e cel mai atractiv aspect aici, el fiind de 280 de dolari în China şi probabil un pic mai ridicat pentru versiunea internaţională.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×