Lentilele speciale Sony pentru smartphone-uri ar putea porni de la prețul de 250 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Sony 976 ori
<b>Lentilele speciale Sony pentru smartphone-uri ar putea porni de la prețul de 250 de dolari</b>Sony nu pregătește doar un cameraphone nou pentru IFA 2013 Berlin, ci și câteva accesorii foto. Printre ele se număra sisteme de lentile cu numeroase alte funcții și componente hardware integrate, iar prețul de pornire pentru un astfel de produs...

Sony nu pregătește doar un cameraphone nou pentru IFA 2013 Berlin, ci și câteva accesorii foto. Printre ele se număra sisteme de lentile cu numeroase alte funcții și componente hardware integrate, iar prețul de pornire pentru un astfel de produs este de 250 de dolari.

Aceste atașamente foto se vor putea conecta atât la terminale Android, cât și iOS, iar conexiunile se vor realiza via wireless. Interesant e că unul dintre aceste produse va sosi în varianta de culoare "auriu champagne", adică una dintre nuanțele în care se zvonește că va fi disponibil iPhone 5S. Vorbim aici despre QX10, dar va exista și o variantă high end de lentile, sub numele de QX100.

QX10 va costa 250 de dolari, în vreme ce QX100 va urca la 450 de dolari, ambele fiind capabile de captură video 1080p la 30 FPS și dotate cu stabilizare optică a imaginii. Imaginile și clipurile video vor putea fi salvate direct pe smartphone, dar și pe memoria integrată în accesoriile foto Sony. Vom primi și NFC, iar QX1 aduce un senzor de 18 megapixeli 1/2.3 inc și lentila f/3.3-5.9, același setup de pe camera Sony WX150. WX100 împrumuta camera de la RX100m2. Mai multe detalii vor sosi de la IFA săptămâna viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×